Monday, January 19, 2009

Tenniksestä: Kesäkaudeksi 2009 olemme kiinnostuneet saamaan mahdollisia uusia tennisohjaajia ulkokentille - Joten ottakaa yhteyttä

Kesäkaudeksi 2009 olemme kiinnostuneet saamaan mahdollisia uusia tennisohjaajia ulkokentille eri puolille Tamperetta

Joten ottakaa yhteyttä

Tenniskursseilla on tarkoitus käydä tenniksen perusteita läpi mm seuraavasti:

Lyhyillä kesäkauden kursseilla käydään läpi peruslyöntejä, syöttöjä, kentällä liikkumista, lentolyöntejä, joitakin erikoislyöntejä, pistelaskua sekä tarvittaessa muutakin tennikseen liittyvää

Onneksi vielä naapurikunnissa Nokialla ja Ylöjärvellä on Tampereen Kaupin tenniskenttien tapaan tenniskentiksi katsottavia harjoittelumahdollisuuksia.

Onneton on Hervannan ulkokenttätarjonta nykymuodossaan aiemman hiekkanurmikentän sijaan:

Hervannan tenniskentälle on huono tarjota tennisohjausta sen ristiriitaisen kenttäominaisuuden takia eli 2004 "uudistuksen" myötä siitä tehtiin loistavalla paikalla olleesta hiekkanurmikentästä panssarivaunualustaksi katsottava asfalttikenttä, missä pienellä sateellakin seisoo vesi. ( Varmaan kaikki tamperelaiset veronmaksajat kiittävät ko. älyttömyydestä kaupungin liikuntapuolen vastuullista / vastuullisia isännöitsijää / isännöitsijöitä ja Tampereen kaupunginvaltuustoa ja sen tilintarkastajia, jotka ko. älyttömyyden hyväksyivät )

Tiivisrakentamisen eli asukaa ahtaasti nimissä ko. Hervannan Ahvenisjärven tenniskentille on myös hankala enää autolla mennä kun ko. alueen parkkialue on muutettu 2008-2009 rakentamisen myötä asunnoiksi.

Joskus sitä ihmettelee, että missä on järki näissä kaavoitushankkeissa, missä liikuntapaikoille muualta tulevilta viedään parkkialueet muuhun käyttöön. Harvat parkkipaikat muutetaan maksullisiksi ja parkkeeraaminen ja se paljon puhuttu ratikkahanke tehdään tosi hankalaksi kun katujen kavennukset on ajattu läpi kuten Hervannassa ja valmiiksi kapeiksi kuten Hallilassa.
Ilmeisesti meillä suomalaisilla on liikaa rahaa ja varantoja edestakaisiin katujen repimisiin eikä pitkäkestoiselle ajattelemiselle ja yhteiselle hyvälle ole siis syytä suoda ajatuksia.

Hervantaan on 2000-luvulla rakennettu toinen toistaan hirveämpiä asuntokolosseja tiivisrakentamisen nimissä mm. asuinalueet kertovat jo nimenä arvottomuudesta kun keskeisen liikenneväylän Insinöörinkadun ennen niin toimiva leveä katuosuus kavennettiin ja väylälle on rakennettu lieviin huumeisiin viittaava Tumppi-rykelmä. - Ehdotin aikanaan 1990-luvun lopulla ko. hanketta ja nimeä esiteltäessä että johdonmukaista olisi että loputkin asuinalueet nimettäisiin yhtä iljettävästi esim. "nuuskamälli, tupakinjämä", ilmeisesti kaupunginpäättäjissä on senverran huono estetiikan taju, ettei kritiikki tavoittanut kaikupohjaa.

Kiinteistöverotuoton nimissä rakennetaan helposti slummeja, joissa kukaan ei viihdy jollei ole pakko. Asujaimisto muuttuu helposti tietynlaiseksi ja ne paljon puhutut kiinteistöverotuototkin ovat yhteisestä pussista vain pelkkiä näennäistuottoja Tesoman hometalojen tapaan.
Ilmeisesti Hervannasta on tarkoitus tehdä uusi Rinkeby tai Malmö, missä poliisitkin saavat liikkua 2 partioautoa kerralla, koska toinen partio tarvitaan vahtimaan autoa sillä aikaa kun toinen käy asioilla. Näinhän toimitaan jo Malmössä.

Hervannan Suolijärvellä ei vielä näy imaamien uskonvartijoita ruoskakeppeineen valvomassa säädyttömyyksiä, mutta surulliselta se näyttää kun säkitetyt naiset kesäkuumalla eivät mene uimaan, vaan saavat katsella rannalla miesten ja lasten polskimista.
Sopinee kysyä tätäkö on yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ja mitä arvoja ja kenen etua ko. säkitttyjen ihmisten määrän lisäämisvietti keskuuteemme palvelee?
Sopinee kysyä kuka on suvaitsematon ja kuka haluaa lisätä suvaitsemattomuutta keskuuteemme lisäämällä suvaitsemattomien ihmisten maahanmuuttoa keskuuteemme?
Voinemme sanoa Hervannankin Vuorenpeikkojen kylälle, kuten muullekin suomalaisuudelle Suomessa jäähyväiset suvaitsevana paikkana mikäli kehitys on takapajulaksi muuttamista ilman kansanäänestyksiä.


Kesään on vielä aikaa mutta yhteydenotot on sallittuja tenniksen merkeissä

e-mail: tu38tennis(at)gmail.com
Olavi Lehto